WorldPadelTour-resa

Murcia 21-25 november 2018

Välkommen till ett PadelProjekt-event för dig som vill uppleva World Padel Tour i verkligenheten och göra detta tillsammans med ett härligt, positivt gäng som alla brinner för padel.

 

Resan är öppna för alla, även om det såklart är många nöjda PadelProjekt-kunder med på resan.

 

Upplägget är gjort "väldigt avslappnat" (men såklart noga planerat och välorganiserat), då vi vill bygga mycket på frivilligheten.

 

Du bokar själv nedresan (Alicante är närmsta flygplats) och vi förser dig med information om hur du bäst tar dig från flygplatsen till hotellet. Du checkar in på hotellet (allt är bokat och klart) och vi bjuder på en välkomstdrink i hotellbaren på onsdagen den 21 november kl 19.00.

 

Vi har noga valt ut just Murica och det som varit tongivande attribut är tidpunkten (november, tävlingen före Masters-slutspelet, men också ett bra avbräck för hösttrist Sverige), att allt är samlat så inga transporter behövs mellan hotell, WPT-arenan, padelcluben och det är väldigt nära till stan.

 

Vi har sammanställt lite kort information om upplägget nedan.

 

Huvudpelarna för arrangemanget är att skrapa ihop bästa tänkbara, trevliga padelentusiaster som bor på samma hotell, samlas på en god frukost, varje förmiddag arrangeras padel (med bla utbildad padelcoach om du behöver hjälp med ditt spel) på närliggande padelclub, sedan dusch och tidig siesta på hotellet/ev. lunch. Sedan går vi till WPT-eventet tillsammans (vad man sedan gör där är upp till var och en....). Kvällen spenderar man som man önskar. PadelProjekt har ordnat en gemensamt middag på fredagskvällen som ingår i resans pris.

 

Vi har begränsat antal platser denna första resa, så vänta inte för länge med att boka.

 

Frågor besvaras av Patrik Arlesäter på patrik@padelprojekt.se eller mobil +34608168782 (finns även på Whats App).

 

Boende - Hotel Nelva Murcia

 

Hotel Nelva ligger bara några minuters promenad från där WPT-eventet utspelas. Hotellet ligger centralt och med ett närliggande shopping center. Padel cluben ligger också bara några kvarter bort.

 

Hotellet håller en hög (4-stjärnig standard) och har gym, utomhuspool, bra frukost-buffé.

 

Rummen håller hög, fräsch standard och boendet är noga utvalt pga läge, standard och utbud. PadelProjekt kommer såklart ha varit på plats och kvalitetssäkrat (maj 2018).


World Padel Tour Murcia 2018

 

World Padel Tour Murcia pågår 19-25 november 2018. Eventet hålls i Palacio de los Deportes de Murcia, som ligger centralt i Murcia och bara ett par minuters gångväg från hotellet.

 

I priset för resan ingår inträde torsdag-söndag och vi har bra sittplatser (kortsidan). Matcherna beräknas pågå mellan ca kl 10.00-17.00 torsdag/fredag samt kl 12.00-17.00 lördag/söndag..


Padel - Club de Padel Nueva Flota 

 

Padelcluben ligger några kvarter från hotellet och erbjuder 6 banor, gym och restaurang. Banorna är såklart utomhus (ligger inbäddat bland industrilokaler).

 

Vi har bokat 3 banor kl 08.00-11.00 torsdag-söndag så det är gott om tid att spela. Såklart kan du spela mer på em/kväll om du önskar. Vi hjälper dig då med bokningsinformation.

 

På plats har vi en svensk padelcoach som hjälper dig med coachning "om du ligger under". Såklart kan du även ta lektioner (ingår) om du behöver finslipa tekniken.


Pris och vad som ingår

 

Priset per person uppgår till 4.900 SEK. Det som ingår är:

 • Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1.500 SEK) på lyxiga Hotel Nelva. 4 nätter torsdag-söndag.
 • Välkomstdrink på hotellet.
 • Välkomstkit på hotellrummet (surprise....)
 • Frukostbuffé torsdag-söndag.
 • Förmiddagspadel mellan kl 08.00-11.00 inkl padelcoach
 • Inträde till World Padel Tour torsdag-söndag.
 • Gemensam middag på fredagen.

Praktiskt

 

Här följer lite praktisk information:

 • Närmsta flygplats är Alicante (ALC)
 • Taxi från flygplatsen till hotellet tar ca 30 min och kostar ca €50.
 • Vill du garanterat se finalen så rekommenderar vi en flygavgång efter kl 19.00 på söndagen.
 • Du kan såklart komma någon dag tidigare och avresa någon dag senare.

Patrik Arlesäter som är att betrakta som "Reiseleiter" kommer se till så att du trivs och att allt flyter på. Behöver du hjälp med flyg, transport eller annat praktiskt, tveka inte att kontakta Patrik. "Han är på".


Boka din resa här

Vill du inte missa tillfället att delta i denna eminenta padelresa, så fyll i din bokning nedan, så återkommer Patrik till dig med mer information om inbetalning etc.

 

Önskar du betala boendet i förväg och få rabatt ange detta under "Övrigt" så återkommer Patrik med nytt pris och instruktioner. 

 

Fill out my online form.
Online contact and registration forms from Wufoo.

Resevillkor

PadelProjekt.se (Goodlife Concepto SL, CIF B93534790) projektleder arrangemanget, och är den som håller i kontakt med hotell, padelklubb, WPT-event-arrangören.

 

Bokningsavgift om 500 kr (ingår i resans pris, men är ej återbetalningsbar) betalas efter anmälan. PadelProjekt.se sänder ut faktura med betalningsinstruktioner.

 

Betalning av resan sker i takt med att PadelProjekt.se ombedes att betala in. Varje resenärs betalning bekräftas.

 

I del fall avbokning sker återbetalas de pengar som PadelProjekt.se kan få återbetalda från leverantör.