Tillval/Tillbehör

Oavsett vilket underlag och/eller bantyp du väljer så finns det en del tillval/tillbehör som du kan välja per bana.

 


UNDERLAG I ANNAT ÄN GRÖNT

Grönt är standardfärgen på underlag och ingår i priset. Om du önskar annan färg på underlaget kan vi mot tillägg erbjuda, blå, röd, svart, lila (andra färger efter diskussion).

 

LED-BELYSNING

Vi tillhandahåller LED-belysning av senaste modell. Bra ljus och låg energiförbrukning tillsammans med att väldigt bra inköpspris gör att det är bra ekonomi i den LED-lightning som erbjuds.

 

LED 150W *nYHET*

Hämta
HÄMTA PDF OCH SKRIV UT
Proyector Viena 150w.pdf
Adobe Acrobat-dokument 151.7 KB

LED 200W *NYHET*

Hämta
HÄMTA PDF OCH SKRIV UT
Proyector Viena 200w.pdf
Adobe Acrobat-dokument 151.7 KB

LED 150W

Hämta
HÄMTA PDF OCH SKRIV UT
Technical specifications DAN 150W.PDF
Adobe Acrobat-dokument 1.6 MB

LED 200W

Hämta
HÄMTA PDF OCH SKRIV UT
Technical specifications DAN 200W.PDF
Adobe Acrobat-dokument 1.6 MB

LED 250W

Hämta
HÄMTA PDF OCH SKRIV UT
Technical specifications DAN 250W.pdf
Adobe Acrobat-dokument 1.6 MB

HANDIKAPPANPASSNING

Alla bantyper går att få, mot tillägg, handikappanpassade på det sätt som framgår av bilderna nedan. De lilla extra dörrarna, på var sin sidan, går enkelt att öppna och stänga så att man kan få tillträde med rullstol.

SKJUTDÖRRAR

Alla bantyper går att få med skjutdörrar så att man kan stänga och låsa (med hänglås) ingångarna till banan. Går såklart även att kombinera med handikapp-anpassningen.

INBYGGDA "SCOREBALLS"

Du kan såklart även beställa till "Integrated ScoreBalls" som utföres i samma färg som konstruktionen och integreras i ramen (se bilder nedan).

RESULTATSYSTEM "MSCORE"

Mscore är en flexibel lösning som vi rekommenderar för utomhusbruk då den är enkel att ta in under vintern. MScore fungerar även utmärkt i andra sammanhang och möjliggör att antingen sätta egen logo eller sälja det som en reklamplats.

INBYGGDA BÄNKAR UTAN BEN

Vi kan även leverera en riktig preminum-lösning när det gäller bänkar utanför banan. Våra bänkar är inbyggda "i konstruktionen" och har inga ben vilket gör det lättstädat. Vi lackerar bänkarna i samma färg som konstruktionen och monterar bänkarna i konstruktionen. Väldigt proffsigt!

SVÄNGDA BELYSNINGSSTOLPAR

Standardformatet på belysningsstolparna är raka. Du kan även beställa svängda belysningsstolpar (som används mycket på WPT). Vi skräddarsyr utformningen så att det passar "utrymmet mellan banorna".

LASERCUT/PERSONAL BRAND

Nu kan du för en mindre summa branda/sätta ditt företagsnamn/logo (alternativt sälja sponsorplats) på hörnstolparna. Vi skär ut logo/text i en plåt som vi sätter i hörnan och har en plåt bakom (i valfri färg, på så sätt kan du färgsätta bokstäverna). Det går även att montera in LED-belysning (utföres av lokal elinstallatör).

WPT-DESIGN GLAS

På World Padel Tour så har man nu endast 1995x2995mm glas. Detta innebär att man tagit bort "den andra glassektionen sett från hörnan" (som hade måtten 1995x1995mm) och ersatt man fullängdsglas. Genom att göra detta så behöver man endast en glastyp som reservglas och man har samma designuppsättning på glasen som de har på World Padel Tour.

PROTECTION KIT

Vi erbjuder ett "Protection Kit" med skydd vid ingången till banan. Finns i två utföranden: Easy och Pro, där Pro har du utrymme att själv sätta in banners/reklam.

FÄRGAD SAND

Naturfärgad ("vanlig") sand ingår i priset. Du kan dock välja färgad sand som tillval. Finns i färgerna grönt, rött och blått.

HÖJ-OCH SÄNKBART NÄT

Önskar du möjliggöra för volleybollspel på padelbanan så kan vi erbjuda ett prisvärt höj-och sänkbart nät, som ser ut som nedan och som pulverlackeras i samma färg som konstruktionen och på så sätt "smälter" in i konstruktionen.