FASTIGHET TILL SALU

MED EGEN PADELBANA?

Drömmer du om att spela padel dygnet runt? På ett naturskönt läge på promenadavstånd från sommarmetropolen Båstad? För dig, din familj, för ditt företag, för uthyrning av fastigheten under den så populära sommarsäsongen?

 

På Hallandsåsen norra slutning, med delvis utsikt över Laholms-bukten, med ett fåtal grannar på behörigt avstånd finner du denna "hide-away" som sedan 2008 genomgått omfattande renovering till ett 134 kvm fastighet på en 3.150 kvm tomt.

 

Bygglovsansökan för en fullskalig, professionell padelbana är inlämnat och tanken är att sätta spaden i jorden under våren 2019, så att padelbanan kan stå klar till sommaren 2019. Padelbanan levereras av PadelProjekt och är konstruerad av rostskydsbehandlade profiler och med välkända Mondo STX konstgräs. Beviljas bygglovet fullt ut, så har banan även en professionell, energisnål 8x200W LED belysning som gör att du kan spela padel dygnet runt.

 

Mer information nedan (utskrifstvänlig PDF-fil för nedladdning längst ner på sidan) samt genom att kontakta fastighetsägaren på tarravagen86@gmail.com. Du får då mer information om planerna för padelbanan (placering, utsikter för bygglov etc). Fastigheten har de senaste åren hyrts ut och mer information om detta finner du på www.tarravagen86.jimdo.com.

 

Hämta
Ladda ner som utskriftsvänlig pdf-fil
Fastighetsinformation Tarravägen 86 Båst
Adobe Acrobat-dokument 961.1 KB