OBS! Sidan är under uppdatering (2018-07-15 kl 23:45)

Kunskap

Att starta ett padelcenter rör sig inte bara om att köpa banor och underlag. Det rör sig också om att ha en viss know-how inom padelbranschen och rätt kontakter. PadelProjekt kan hjälpa dig med detta.

 

Efter över 25 år som operativ, innovativ inom träning och hälsa, samt delaktighet att leverera padelbanor till Sveriges första padelanläggning (i Helsingborg i mars 2012, 4 banor inne och 1 bana ute) och med ett gediget intresse för padel, så har PadelProjekt i Patrik Arlesäter en gedigen kunskapsbank som tillsammans med JuBo Tennis & Padel (som sedan 1998 tillverkat, levererat och installerat padelbanor) och tillsammans finns ett brett kontaktnät i Sverige, Spanien och internationellt.

 

Här nedan kan du ta ta del av konkreta exempel på hur du kan gynnas av denna kunskap (denna lista uppdateras löpande under juli 2018):

 

Vi har kontakt med ledande fabriker av padelracketar som hjälper dig med att hitta hyrracketar till rätt pris och tom med din egen design  >>>

RacketFabrik

Genom vår kontakt med racketfabrik så kan vi även vara behjälplig med att göra era egendesignade racketar av bästa kvalitet/modernaste modell.

Tillbehör

Vi är i framkant med att erbjuda de senaste tillbehören. Först ut är en digital scoreboard godkänd av Internationella Padelförbundet.


Utbildning

Tillsammans med padelcoacher i Sverige och Spanien kan vi utbilda instruktörer på din klubb. Utbildning erbjuds även på ditt padelcenter.

Clinics

Vi har ett stort nätverk av spanska padelcoacher som kan komma till ditt padelcenter och hålla clinics för såväl instruktörer som medlemmar.

Coacher

Vi kan hjälpa dig att "sätta spets" på ditt padelcenter med att erbjuda dina elitspelare en spansk (engelsktalande) coach.


Mjukvara

Vi kan hjälpa dig med att välja det driftsprogram som passar bäst för ditt padelcenter. Vi har även inkomst-bringande mjukvaru-lösningar....

Leverantörer

Vi har ett nätverk av leverantörer som ger dig bästa tänkbara villkor vid inköp av racketar, bollar mm. Du väljer själv de som passar ditt center bäst.

PadelForum

Utbyt erfarenheter med andra ägare av padelcenter. Vi kommer arrangera träffar i och utanför Sverige för bilda en "frivillig padelkedja".