Bantyper

Den leverantör PadelDirekt jobbar med erbjuder tre olika typer av banor; Vision, Forte och Panoramic. Banorna har olika egenskaper, så du kan finna rätt bana för rätt ändamål:

  • VISION är standardbanan med hög kvalitet och som har de senaste uppgraderingarna som kommer efter många års erfarenhet av att tillverka och installera banor.
  • FORTE är en bana lämpad för utomhus. Kraftigare konstruktion som står emot stark vind/blåst bättre. Zink-behandlas konstruktion (tillägg) så håller den sig bättre mot rost etc.
  • PANORAMIC är centercourt banan utan stolpar på kortsidan, som gör banan med åskådarvänlig. Banan har ett tjockare glas (12mm istf 10 mm) som "kompensation" för färre stolpar.

Gemensamt för alla tre banorna är att det finns flertalet tillägg som du kan välja till om du tex önskar nät mellan banorna (för att förhindra att bollarna åker in på intilliggande bana, önskar skydd vid utgången (om du tex har en centercourt och vill skapa extra säkerhet för de som springer ut "för att rädda bollar"), vill ha extra stark belysning etc. Du har även möjlighet att välja konstruktion och gräs i olika färger.

 

I offerten framgår alla tilläggsprodukter så att du enkelt kan avgöra om det är något som du önskar. Banan i sig som du får offererat är KOMPLETT och behöver i sig inga tillägg.

Vision

Forte

Panoramic